Serier

  • B C Bonacure

    BC Bonacure er dedikeret til at levere avancerede og effektive løsninger, som giver håret nyt liv, genopretter skønhed, vitalitet og glans. Hver flaske repræsenterer en fusion af videnskab og lidenskab, designet til at genoplive, forvandle og forny håret fra rod til spids. 

    Det unikke ved BC Bonacure ligger ikke kun i resultatet, men også i oplevelsen. Hver duft er som en invitation til en sanselig rejse, mens teksturerne og formlerne er som en hyldest til mangfoldigheden af hårtyper og bekymringer. Mærket fejrer ikke kun skønheden i håret, men også den dybere forbindelse mellem velvære og selvtillid.

    Uanset hårtype har, BC Bonacure særlig videnskabelig tilgang og dokumenterede løsninger der tilbyder en langsigtet recept for sundt og smukt hår.

    Mærket har indført en ny standard inden for professionel hårpleje ved at forene den nyeste teknologi med omhyggeligt udvalgte ingredienser. 

    Det er mere end bare pleje; det er en investering i en vedvarende følelse af velvære og skønhed. 

    BC Bonacure er en hyldest til hårets styrke, vitalitet og dets evne til at udtrykke vores unikke skønhed.

  • Osis+

    Schwarzkopf OSIS+ er en prestigefyldt og banebrydende serie af hårstylingprodukter, der er skabt til at give dig fuld kontrol over dit hår og mulighed for at udfolde din kreativitet inden for styling. Med en dedikation til at tilbyde professionel kvalitet og alsidighed, har Schwarzkopf OSIS+ etableret sig som en favorit blandt frisører og hårstylister over hele verden samt en populær løsning for personer, der ønsker at opnå salonkvalitet-styling derhjemme.

    Her er nogle nøgleegenskaber og fordele ved Schwarzkopf OSIS+:

    • Fleksibel styling: OSIS+ tilbyder en bred vifte af stylingprodukter, der giver dig mulighed for at style dit hår på utallige måder. Uanset om du ønsker at skabe volumen, struktur, glathed, krøller eller et hvilket som helst andet look, har OSIS+ det rette produkt til formålet.
    • Langvarig hold: Produkterne fra OSIS+ er kendt for deres evne til at levere langvarig holdbarhed. Dette betyder, at din frisure forbliver intakt i mange timer, hvilket gør dem ideelle til specielle anledninger og begivenheder.
    • Tekstur og definition: OSIS+ produkter hjælper med at tilføje tekstur og definition til dit hår, hvilket giver mulighed for at skabe komplekse og strukturerede frisurer.
    • Beskyttelse og pleje: Nogle af OSIS+ produkterne indeholder beskyttelsesfaktorer mod varmeskader fra stylingværktøjer, samtidig med at de plejer og beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger.
    • Professionel kvalitet: Schwarzkopf OSIS+ er anerkendt som en højtydende og professionel hårstyling-serie, der ofte anvendes i salonindustrien. Produkterne er skabt med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer og kvalitet.

    OSIS+ produkterne er tilgængelige i forskellige former, herunder spray, creme, voks, gele og mere, hvilket giver dig alsidighed til at skabe det ønskede look. Uanset om du ønsker et afslappet og naturligt udseende eller en mere sofistikeret og præcis frisure, har OSIS+ det rigtige produkt til at hjælpe dig med at opnå det. Kontrolniveau 1 - Let Hold Kontrolniveau 2 - Medium Hold Kontrolniveau 3 - Stærk Hold Kontrolniveau 4 - Ultra Stærkt Hold Produkter, der vil skabe inspirerende hår og tilføje energi og kreativitet til din stil.

    Schwarzkopf OSIS+ er det perfekte valg, hvis du stræber efter at opnå professionelle stylingresultater. Uanset om du er en professionel frisør eller en person, der ønsker at eksperimentere med forskellige frisurer, giver OSIS+ dig mulighed for at udfolde din kreativitet og opnå smukke og langvarige stylingresultater. Produkterne leverer kontrol og alsidighed, så du kan skabe det ønskede look med tillid og lethed.

  • Silhouette

    Schwarzkopf Silhouette er en anerkendt og pålidelig serie af hårpleje- og stylingprodukter, der har vundet stor popularitet inden for skønhedsbranchen. Denne serie er blevet skabt med fokus på at give professionelle resultater, uanset om du er en professionel frisør eller en person, der ønsker at style dit hår derhjemme med en høj kvalitet af produkter. Schwarzkopf, som har en lang historie inden for hårpleje og styling, står bag Silhouette-serien, og den bærer vidnesbyrd om Schwarzkopfs engagement i at levere produkter af høj kvalitet.

    Her er nogle af de nøglefunktioner og fordele ved Schwarzkopf Silhouette-serien:

    1. Hold og kontrol: Silhouette-serien indeholder en bred vifte af stylingprodukter, der giver hold og kontrol til dit hår. Uanset om du ønsker en let og naturlig stil eller en mere dramatisk og struktureret frisure, tilbyder disse produkter løsninger til at opnå præcis det look, du stræber efter.

    2. Langvarig holdbarhed: Produkterne er kendt for deres evne til at give langvarig holdbarhed, hvilket betyder, at din frisure forbliver intakt i timevis uden at miste sin form eller glans.

    3. Fleksibilitet og alsidighed: Silhouette-serien omfatter et bredt udvalg af produkter, herunder hårspray, skum, gele og mere. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din styling til dine specifikke behov og ønsker.

    4. Beskyttelse og pleje: Selvom Silhouette-serien primært fokuserer på styling, tilføjer nogle af produkterne også beskyttelse og pleje til dit hår. De hjælper med at beskytte mod varme fra stylingværktøjer og miljøpåvirkninger, hvilket bidrager til at opretholde hårets sundhed.

    5. Professionel kvalitet: Silhouette-serien er blevet anerkendt som en professionel hårpleje- og stylingserie, der bruges af frisører over hele verden. Dette vidner om dens pålidelighed og kvalitet.

    Schwarzkopf Silhouette er kendt for at tilbyde produkter, der hjælper med at opnå smukke og holdbare frisurer. Uanset om du ønsker at style dit hår til hverdagsbrug eller specielle lejligheder, har Silhouette-serien det rette produkt til dig. Produkterne hjælper med at skabe præcise og professionelle resultater, uanset om det er voluminøst hår, glatte linjer eller krøllet hår, du stræber efter.

    Uanset om du er en professionel frisør eller en almindelig forbruger, der ønsker at opnå salonværdige resultater derhjemme, er Schwarzkopf Silhouette-serien en pålidelig løsning for at opnå smukke og holdbare frisurer.

per side
Viser 49 - 49 af 49
  • -39%

    Silhouette Super Hold Pump Spray er en non-aerosol pumpe hårlak/spray, som giver et super godt hold. Giver en jævn fordeling uden at kliste og er ideel til ideel til kreativ styling.

    Vejl. udsalgspris 129,00 DKK
    79,00 DKK
    På lager
Viser 49 - 49 af 49

Schwarzkopf Der er 49 produkter.

Schwarzkopf, en mastodont inden for hårpleje, er synonym med innovation, kvalitet og enestående resultater. Med mere end et århundrede af dedikation til skønhedsindustrien har Schwarzkopf konsekvent været på forkant med trends og teknologiske fremskridt inden for hårpleje.

Historien om Schwarzkopf begyndte i 1898, da den tyske kemiker Hans Schwarzkopf åbnede en lille apotekersalon i Berlin. Hans vision var at kombinere videnskab og skønhed for at skabe banebrydende hårplejeprodukter. I løbet af årene voksede Schwarzkopf sig til en global leder og blev kendt for at sætte standarden for branchen. Produkterne anvendes både af professionelle frisører og i private hjem og er blevet kåret til et af de mest troværdige brands af forbrugerne over hele verden.

BC Bonacure:

BC Bonacure-serien er baseret på avanceret molekylærteknologi og er designet til at levere skræddersyet pleje til forskellige hårtyper og behov. Serien omfatter produkter som shampooer, balsamer og behandlinger, der reparerer, styrker og forbedrer hårets struktur.

OSIS+:

OSiS+ er en dynamisk og kreativ stylingserie fra Schwarzkopf Professional. Serien er designet til at opfylde behovene hos dem, der ønsker at skabe innovative og trendige frisurer med en professionel kant. OSiS+ produkter er kendt for deres høje ydeevne og evne til at imødekomme kravene fra salonmiljøet såvel som forbrugerne.

Essence ULTÎME:

Essence ULTÎME-serien er udviklet i samarbejde med den internationale topmodel Claudia Schiffer. Den fokuserer på at levere luksuriøs pleje, der fremmer skinnende, sundt og smukt hår. Produkterne omfatter hårpleje og stylingelementer med eksklusive ingredienser.

Color ULTÎME:

Color ULTÎME-serien er skabt for at opfylde behovene hos dem, der elsker at eksperimentere med hårfarve. Med højtydende farveteknologi og plejende ingredienser hjælper produkterne med at bevare intensiteten af ​​farven og samtidig pleje håret.

OSiS+:

OSiS+ er en innovativ serie af stylingprodukter, der giver professionelle stylingmuligheder til forbrugerne. Uanset om det er tekstur, volumen eller hold, tilbyder OSiS+ et bredt udvalg af produkter, der gør det muligt at skabe en bred vifte af frisurer.

Got2b:

Got2b er en ungdommelig og dristig serie, der appellerer til dem, der ønsker at eksperimentere med deres stil. Produkterne inkluderer stylingvoks, hårspray og teksturcreme, der hjælper med at opnå trendy og individuelle looks.

Gliss:

Gliss-serien er fokuseret på at levere intensiv pleje til beskadiget hår. Med avancerede reparationsteknologier og nærende ingredienser hjælper Gliss med at genopbygge hårets struktur og give synligt sundere hår.

Hver serie kombinerer den nyeste teknologi med nøje udvalgte ingredienser for at levere enestående resultater. Schwarzkopfs brede udvalg af serier gør det muligt for forbrugerne at finde præcis den rette pleje og styling, der passer til deres individuelle behov og ønsker, hvilket gør det til et af de mest alsidige og pålidelige mærker på markedet. Fra farvebehandlinger til stylingprodukter og avanceret hårpleje har Schwarzkopf et produkt til enhver lejlighed.

Et centralt element i Schwarzkopfs filosofi er konstant innovation. Fra udviklingen af de første flydende shampooer i 1927 til introduktionen af ​​BC Bonacure-serien, der er baseret på molekylærteknologi, har Schwarzkopf været drivkraften bag nogle af branchens mest banebrydende fremskridt. Schwarzkopfs engagement i bæredygtighed er også bemærkelsesværdigt. Fra emballagevalg til ingredienser fokuserer mærket på at minimere sin miljøpåvirkning og støtte en mere bæredygtig fremtid for skønhedsindustrien.

Uanset om det er den perfekte hårfarve, en intensiv hårkur eller et stylingprodukt til at skabe det ønskede look, leverer Schwarzkopf konsekvent produkter, der går ud over forventningerne. 

Schwarzkopf fortsætter med at være en frontløber inden for skønhedsindustrien og fortsætter med at forvandle håret og skabe smukke øjeblikke for mennesker over hele verden.