Viser 1 - 1 af 1
  • -47%

    Paul Mitchell Neuro Care Repair er en hårkur, der giver intensiv reparation af skadet hår og perfekt beskyttelse mod varme-påvirkning fra føn, glatte- eller krøllejern. Kuren genopretter fugtbalancen og udglatter dehydreret hår. Den eksklusive HeatCRTL® teknologi, reducerer overførslen af varme og giver håret en smuk glans. Duft af solbær, appelsinblomst,...

    Vejl. udsalgspris 279,00 DKK
    149,00 DKK
    På Lager
Viser 1 - 1 af 1

Neuro Der er 1 produkt.

Paul Mitchell Neuro er skabt med en passion for at forene videnskabens præcision med kunstens kreativitet. Hvert produkt er en hyldest til den moderne, bevidste forbruger, der ønsker at tage kontrol over sit hår med innovative løsninger og professionelle resultater.

Neuro-serien er ikke blot et udtryk for teknologisk dygtighed, men også for engagementet i bæredygtighed og ansvarlig skønhed. Med ingredienser, der nærer og plejer håret, og produkter, der er skånsomme mod miljøet, er Neuro-serien et skridt mod en mere bevidst skønhedsrutine.

Uanset om du søger effektive stylingværktøjer eller kvalitetsprodukter til at pleje og bevare dit hår, inviterer Paul Mitchell Neuro-serien dig til at opleve en ny æra af personlig hårpleje.