A

 • Alterna

  Alterna er et af de mest luksuriøse brands med serierne Caviar og Bamboo. De har med deres fantastiske hårprodukter, været med til at sætte branchens standard for luksushårpleje siden 1997. De er kendt for deres banebrydende teknologi og unikke formularer, hvilket gør at Alterna er elsket af celebreties overalt i verden og et af de mest omtalte brands i modemagasinerne. Alterna har en stærk og kompromisløs holdning til miljø og sundhed. Størstedelen af Alterna’s produkter er fri for Sulfater, parabener, Gluten, DEA, TEA, phthalater, paraffin, mineralsk olie, Petrolatum og PABA.

 • American Crew

  American Crew er hårprodukter i høj kvalitet, med et maskulint design og en maskulin duft. Hårprodukter som Fiber voks, forming cream og pomade henvender sig til manden, der går op i hvordan han ser ud, og som ønsker enkle, lækre produkter, der passer ind i hans daglige rutiner. American Crew består af Stylingprodukter, Hair & Body Care og Shave-produkter. Senest er der kommet en virkelig skøn duft serie. American Crew leverer en ny standard inden for hårplejeprodukter til mænd.

 • amika:

  Amika: leverer høj kvalitet, lækkert farverigt design, er vegan-venlige, uden parabener og farvestoffer. Amika: arbejder for  at finde de bedste kombinationer af naturlige ingredienser. Professionelle produkter af højeste kvalitet og naturlige ingredienser - hårprodukter der giver godt humør og lækkert hår. Amika: er ikke er testet på dyr, og der er ingen animalske stoffer i deres produkter.

 • Aramis
 • Apothecary87

  Apothecary87 producerer effektive plejeprodukter til skæg og overskæg. Unikke dufte, ingredienser i høj kvalitet og lækkert design, der oser af mand! 

 • artégo

B

 • Batiste

  Batiste tørshampoo / Dry Shampoo er et et effektivt alternativ til en hårvask. Batiste er perfekt når du har travlt eller er på farten. Brandet har vundet flere priser for deres produkter og har fået stor omtale i medierne.
  De har skabt en serie af tørshampoo, der dækker ethvert behov og enhver hårtype. Tørshampooer med forskellige dufte og tørshampooer med farvepigmenter. Trods den billige pris, leveres et produkt af god kvalitet. 

 • BC Bonacure

  BC Bonacure er dedikeret til at levere avancerede og effektive løsninger, som giver håret nyt liv, genopretter skønhed, vitalitet og glans. Uanset hårtype har, BC Bonacure særlig videnskabelig tilgang og dokumenterede løsninger der tilbyder en langsigtet recept for sundt og smukt hår.

 • Beyoncé Perfums

  Beyoncé er kvinden bag en af vores største stemmer og utallige hits gennem årene. Som sangerinde og modedesigner har hun brugt sit talent bredt, og leverer nu også parfume med stor personlighed. Beyoncé lancerede sin første duft i 2004, og siden da er flere kommet til. Hendes dufte er hotte, sexede og elegante. Heat, Heat Rush, Midnight Heat og Pulse er parfumer til den uafhængig kvinde, der kan lide intense og sensuelle dufte. Beyoncé  ”Heat” er blevet kåret, som den bedste sælgende kendisparfume i verden.

 • Beautiful Brows

  Beautiful Brows er Semi permanent farve til øjenbryn. Beautiful Brows reparerer overplukkede og hullede bryn, farver og giver dine bryn fylde. Vælg din brynfarve ud fra flere nuancer, og opnå flotte bryn der ser naturlige ud. Beautiful Brows er semi permanent, hvilket betyder at produktet holder rigtig godt og kan betegnes som vandfast. 

 • Beautyblender
 • Bio+

  Cutrin Bio+ produkterne er specielt velegnet til at afhjælpe hovedbundsproblemer. Bio+ Serien afhjælper problemer med skæl, kløe, tidlig hårtab og kraftig fældning af hår. Cutrin Bio+ sikrer dig effektive produkter i høj kvalitet, og som er anerkendte i frisørbranchen. Alle produkter er grundigt testede for at sikre at de lever op til de høje krav der stilles til denne serie. ACTIVE- serien er en anti-skæl serie, som fjerner skæl, lindrer kløe, giver balance i hovedbunden. Kan både bruges til akut behandling eller til jævnligt brug. BALANCE- serien er produkter til tør eller følsom hovedbund og giver en beroligende effekt og skaber balance i hovedbunden. Hjælper med at forebygge tør hovedbund. Anbefales at bruge jævnligt. STIMULANT- serien er specielt til mænd imod tidligt hårtab. Forebygger og reducerer for tidlig hårtab når den anvendes sammen med Bio+ Stimulant Serum. Fremmer hårvæksten. ENERGEN- serien er specielt til kvinders hår og deres hovedbund. Serien forebygger og hæmmer for tidligt hårtab når den bruges sammen med Bio+ Energen Serum. Bevarer den sunde hovedbund, styrker håret og fremmer hårvæksten. Uanset hvilke hovedbundsproblemer du lider af, har Cutrin Bio+ et produkt til dig.

 • Britney Spears
 • Biotherm

  Biotherm er et fransk luksus brand, der med sin makeup o hudpleje, har været en del af Loreal i næsten 50 år. Biotherms produkter er alle opbygget på det mineralske termiske vand, der løber under Pyrenærerne i Frankrig. Mineralvandets termiske plankton er en vigtig faktor til sund hud, og af mystiske årsager har det en helende effekt på sensitiv, skadet og tør hud. Biotherm udvikler hele tiden teknologier til at udvinde plejende og helende ingredienser, der forebygge hududfordringer uanset hudtype. Biotherm er bla. med til at forbedre hudens elasticitet, lindre irritation og rødme, modvirke tør hud og eksem og opstramme huden og udligne fine linjer.
    

 • Burberry

C

 • Christina Aguilera
 • Clarins

  Clarins Paris er et fransk luksusmærke, der fremstiller kosmetik og hudplejeprodukter. Clarins udvikler naturlige og yderst effektive hudplejeprodukter. Bodylotion, mascaraer, lækre olier og dag- og natcremer. Læbestift, solcremer og deodoranter. Høj kvalitet af både hudpleje og makeup, er Clarins’ varemærke.

  Clarins har siden 1953 udviklet hudplejeprodukter med fokus på den nyeste forskning, aktive ingredienser med skønhed i fokus. Clarins opstod af respekt for kvinders skønhed og ønsket om at kunne tilbyde dem de bedste produkter, baseret på højteknologisk forskning og aktive ingredienser fra planteriget.

 • Cutrin

  Cutrin er et finsk produktmærke, som er specielt udviklet til det nordiske hår. Her finder du alt fra plejeprodukter til produkter mod hovedbundsproblemer.

D

 • David Beckham
 • Dior

  Christian Dior omfavner hele kvinden- fra couture til accessories, fra duft til læbestift, og til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med fantastisk udstråling.

 • d:fi

  d:fi voks har været på det danske marked i en del år og er idag meget populær - især blandt den yngre del af befolkningen. d:fi er et bygget på konceptet om at lave en simple serie af produkter som giver folk lyst til at modificerer deres look, attitude og persepektion på andre mennesker.

 • Davines

  Davines er hårprodukter i høj kvalitet - kendt for deres estetik og design og med respekt for miljøet, idet de bruger naturlige ingredienser af høj kvalitet. Baseret på en videnskablig kompromiløshed, der garantere kundens sikkerhed. Davines bruger kun genanvendelige energiressourcer og er ISO 9001 certificeret.

 • Depot

  The Male Tools & Co. Depot Original Formulas

E

 • ECRU New York
 • EOS

  EOS læbepomade er 95% økologisk og 100% naturlig læbepomade. Fri for parabener og petrolatum. EOS er på kort tid blevet verdenskendt for at lave verdens bedste og mest velsmagende læbepomader. Langvarig fugt og masser af pleje til tørre læber. De er rige på naturlige, plejende olier og ekstrakter - blandt andet Shea-butter og Jojoba-olie. Har et meget højt indhold af Vitamin E og anti-oxidanter. Der er ikke tilsat nogen form for kunstig kemi, ingen parabener, phtalater, petrolatum og heller ingen gluten. EOS Hand-lotion er 97% naturlig, parabenfri, blødgørende og nærende håndcreme til alle hudtyper. Cremen har et højt indhold af Vitamin C og E, samt antioxidanter, der sørger for, at din hud er blød og sund. Indeholder hverken parfume, konserveringsmiddel, phtalater eller lanolin. Kan bruges på alle hudtyper - også hud med udslæt eller irriteret hud.

 • essie

  Essie neglelak har gennem de sidste år vokset sig større og større, og de smukke holdbare lakker findes i et utal af farver, topcoats og med skønne glimmer-effekter. Essie er nemme at anvende og leverer en smuk lakering med et professionelt udtryk. Der kommer hele tiden nye farver, så der er altid en masse nuancer at vælge imellem.

  Essie har med sine høje standarder og award-vindende neglelakker indtaget pladsen som leder inden for negle- skønhedsprodukter. 

 • everneed

  Everneed designer og producerer accessories, hårpynt og smykker. Everneed har focus på kvalitet og funktionalitet, og deres designs er inspireret af den skandinaviske minimalisme og det feminine og legesyge look. Dansk brand der skaber kvalitetsvarer til fornuftige priser. Bredt udvalg fra de enkle hårspænder, til store flotte elastikker og hårbånd i smukke og unikke designs. 

 • Estee Lauder

  Estée Lauder er et internationalt brand, der tilgodeser enhver kvindes behov. Luksuriøse makeup- og hudplejeprodukter til hende, der ikke vil gå på kompromis. Estée Lauder ved hvad det kræver, at skabe de bedste skønhedsprodukter til deres kvalitetsbevidste forbrugere. De benytter de absolut bedste ingredienser og de sørger for at passe på mennesker og miljø. Estée Lauder leverer høj kvalitet, effektive produkter og de leverer synlige resultater.

 • Eleven Austrailia
 • Elizabeth Arden

  Elizabeth Arden er en legende, når vi taler skønhedspleje. Hendes kult-klassiker Eight Hour Cream, er noget de fleste har eller har haft på hylderne. Siden 1910, hvor Elizabeth Arden åbnede den første skønhedssalon, har hendes innovative tilgang til forretning og kvalitet, givet brandet den sjæl den har i dag.

 • EVO

  Siden EVOs oprettelse i 2004 har de konstant brudt grænserne i hår og skønhed industrien, ved ikke at være bange for at råbe op med, hvad de tror på ... sandhed, skønhed og retfærdighed. EVOs mission er at skabe innovative, salonprodukter, der er enkle, luksuriøse, effektivt at bruge, og som får folk til at smile.

 • EvoLuderm

F

 • Fudge

  Fudgeprodukterne bliver fremstillet i Australien af en surferfyr, der i 1983 blev træt af dårlige hårvokse, og derfor lavede sin egen voks " Fudge Hair Shaper." Med Fudge produkter kan du skabe præcis den frisure og hårstyling du vil. Du får en fantastisk hårpleje og duft ved brug af Fudge. Fudge kan benyttes af både mænd og kvinder.

 • FVS

  Frisørens Vital System virker hurtigt og effektivt mod problemer i hår og hovedbund. Serien afhjælper skæl, hårtab, svamp, kløe, irriteret hud og dårlig mikrocirkulation. Kliniske forsøg har bevist, at produkterne i Frisørens Vital System er særligt effektive overfor selv de sværeste tilfælde af skæl- og svampeforekomster.

G

 • Glamglow

  Glamglow blev i 2010 stiftet af Glenn og Shannon Dellimore, og brandet blev hurtigt en kæmpe succes. Det hele begyndte, da en skuespiller betroede dem, at han endnu ikke havde fundet det produkt, der kunne gøre hans hud klar til kameraet på et øjeblik. Et produkt, som lynhurtigt kunne reducere skønhedsfejl og små rynker, og som kunne give huden glød. Det blev starten p Glamglow! Produkterne kan målrettes præcis til de fokusområder, man ønsker om at gå i dybden med. De er udviklet til afrensning, pleje, fugt, opstramning og transformering. Alle Glamglow produkter indeholder den unikke udrensnings-ler fra Sydfrankrig, og de alle fyldte med kvalitets-ingredienser. Selvfølgelig uden parabener og skadelige stoffer. Youth Mud, Brightning Treatment Flashmud, Power Mud Dualcleanse, Thirsty Mud, Super Mud eller Gravity Mud - Glamglow leverer hurtige og synlige resultater.

 • Gold

  Gold er udviklet af førende stylister i Skandinavien, som deler den samme vision for hårprodukter. Miljøvenlige produkter, der giver styrke og holdbarhed. Gold er inspireret af naturens dufte og farver, og er næsten udelukkende fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer, æteriske olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter. Hårprodukterne dækker alle behov og typer af hår.

 • Goldwell

  Goldwell startede i Tyskland i 1948 med én lotion, som gav varigt hold og stil til alle frisurer. Nu - over 60 år senere, producerer Goldwell over 70 forskellige hårprodukter, farve, styling og produkter til alle hårtyper. Sælges i saloner over hele verden. Goldwell er et betroet professionelt hårpleje mærke. Goldwells sortiment favner serierne: Dualsenses , Colorance PH 6.8 farver, Stylesign og Kerasilk.

 • ghd

  Ghd produkter til professionel hårpleje og styling, der kan bruges af alle- selv den mest krævende. Denne serie giver dig mulighed for at oprette dit eget look. Gå fra et fladt og tungt hår til at have skinnende hår med volumen, krøller, glans og silkeagtig blødhed. Ghd er mesteren på sit felt og leverer altid produkter i absolut topklasse. Ghd's eksklussive produkter betragtes ligesom Ghd glattejern - nemlig som toppen af hårprodukter til varmeudsat hår.

 • Gillette

  I mere end 100 år, har Gillette skabt produkter, der giver perfekt barbering. Gillette leverer barberskum, barbercreme og skrabere og barberblade af høj kvalitet. De sikrer en tæt barbering, så du efterlades velsoigneret og velplejet. Gillette henvender sig til både kvinder og mænd, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og resultat.

 • Gorgeous

  Gorgeous London

H

 • Helena Rubinstein

  Siden 1902 har Helena Rubinstein leveret banebrydende anti-age hudpleje til bevidste kvinder. Hendes forskning har resulteret i store kosmetiske succeshistorier, som feks. den populære Lash Queen mascara. Helena Rubinstein tilbyder enhver kvinde de allermest koncentrerede ingredienser i fantastiske konsistenser, for umiddelbare og langsigtede resultater. En vision om at skabe kosmetikprodukter til kvinder, der får den enkelte kvindes individuelle skønhed til at træde frem.

 • HH Simonsen

  HH Simonsen leverer hårprodukter, glattejern og hårtørrer som er udviklet i samarbejde med frisører. HH Simonsen er et dansk mærke, grundlagt i 2003. De har fra starten slået fast, at deres produkter og elartikler, ligger på et niveau, der retfærdiggør deres status til professionelle frisører. På trods af det, er prisen på deres produkter yderst rimelige. Føntørrere, glattejern og crepejern fra HH Simonsen er elartikler i absolut topklasse.

 • Hollister
 • Hugo Boss

  Hugo Boss parfumer afspejler mandens og kvindens stærke personligheder. Hugo Boss har skabt raffinerede, unikke og moderne dufte, der er designet til at understrege dit smukke jeg og supplere en moderne livsstil. Hugo Boss parfumer er det foretrukne mærke blandt mange, både mænd og kvinder over hele verden. Den unikke serie af dufte som mærket har lanceret, spænder bredt og der er en duft der matcher enhver. Skønne eksklusive parfumer, der giver luksus til hverdagen.
  The Scent - Ma Vie - Boss Bottled - Boss Woman -  Boss Femme - Boss Orange.

I

 • Id Hair

  Hårprodukter fra Id Hair. I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden, har vi ledt efter en løsning, der kan reparere, rekonstruere og give sundere og smukkere hår. Vi har fundet løsningen lige uden for vores egen dør: Nordisk bomuld. Denne naturlige bomuld, som vokser i Skandinavien, har en fantastisk egenskab til at levere vægtløs fugtighed og er samtidigt mildt rensende. Serier: Elements - Belonger - Mé - Colour Bombs - Curly - Black, Real men only - Solutions

 • I Love ...

  Lotion fra I Love ...

 • Ingredien

  Ingredien er en dansk mærke, som er din sikkerhed for kvalitet og mindst mulig belastning af miljøet. Ingredien hårprodukter er uden parabener, allergifremkaldende farvestoffer og konserveringsmidler. De indeholder ikke mineralske olier, silikone paraffin og vaseline. Vælg Ingredien, hvis du ønsker miljø- og allergivenlige hårprodukter.

 • Intragen

  Intragen er løsningen på hovedbundsproblemer, skæl, hårtab og din hovedbunds sundhed. Intragen renser og normaliserer produktionen af talg og overskydende fedt i hovedbunden og genopretter balancen i hovedbunden.

 • I.C.O.N.
 • Invisibobble

  Invisibobble hårelastikker efterlader ingen mærker i håret som et normal elastik ville gøre. Invisibobble er unikke spiral-elastikker, der er skånsomme mod håret og findes i utallige smukke farver.

J

 • Jimmy Choo
 • Justin Bieber
 • john masters organics

  John Masters Organics står for eksklusiv hårpleje med certificeret økologiske produkter. Der arbejdes med terapeutiske ingredienser, aromaer og fantastiske resultater som krav til produkterne. 

 • Joico

  Joico er førende inden for professionel hårpleje i mere end 65 lande. Dedikeret og prisvindende. I over 30 år har vi forpligtet os selv til at udvikle de bedste hårprodukter. Joico vil ikke kun tilbyde kvalitets hårprodukter, men også funktionelle hårplejeløsninger, der virkelig virker. Syv innovative produktlinjer med mere end 50 individuelle hårprodukter. Shampoo, conditioner, hårkure, stylingsprodukter og meget mere ... Uanset hvad du har behov for, så har Joico det.

 • Juicy Couture

L

 • Lancaster

  Lancaster er en af de førende  indenfor solprodukter. De forsker i, og udvikler hele tiden deres produkter, og deres forskning er sensationel. Lancaster er troværdige produkter, der er effektive og plejende, med tanke på at bevare huden ungdommelig og bevare dens elasticitet længst muligt. D-vitamin er livsvigtigt, men hvis huden udsættes for det i større mængder, risikerer vi overpigmentering, rynker og manglende elasticitet. Beskyt derfor altid huden, så du minimerer disse risici.

 • Lime Crime
 • label.m

  Oplev professionel hårpleje når det er bedst. TONI&GUY artistic team, med nogle af verdens absolut bedste frisører, har personligt udviklet og udvalgt produkterne til Label.m. Label.m laver hårprodukter med fokus på naturens forskellige plante ekstrater, blandt andet til at tilføre fugt, glans og smidighed til håret. Dette gør Label.m til en meget specialiseret serie og af samme grund også en utrolig effektiv serie, som med garanti vil give dig den ønskede effekt og pleje.

 • Lacoste
 • Lagerfeld
 • Lancôme

  Lancôme blev grundlagt i 1935 af en mand som elskede roser, dufte og kvinders skønhed. Det var det, han byggede sit imperium op omkring. Makeup, hudpleje og dufte. Lancômes mission er at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv. Lancôme er kendt for at udvikle luksuriøse skønhedsprodukter af meget høj kvalitet. Mascaraen Hypnôse er et af Lancômes mest populære makeupprodukter, og denne mascara er gennem årene blevet et must have mange kvinder.

 • Lernberger Stafsing

  Lernberger Stafsing er et svensk brand, der producerer effektiv hårpleje og professionel styling. Kemikere har gennemtestet kombinationer af naturlige ekstrakter og olier, for at kunne sammensætte de mest effektive ingredienser. Alle Lernberger Stafsing produkter er fri for parabener og sulfater. Indeholder øko-certificerede olier, der er skånsomme for både hår, krop og miljø.

 • Living proof

  Living Proof løser problemer med patenterede videnskabelige løsninger. Living Proof serien indhyller dig i luksus, der kommer i stilrene flasker, der giver kunst i ethvert badeværelse. Living Proof er virkningsfulde produkter, der yder mærkbar forskel og efterlader dig med et velplejet og smukt resultat.

 • LOREAL

  L’Oréal har udviklet en række produkter der skaber ekstraordinære resultater og dækker ethvert behov inden for hårpleje. Dette sofistikerede, eksklusive hårplejeprogram giver smukt hår og består udelukkende af professionel hårpleje. Hver enkelt af serierne fra L’Oréal er skabt til at dække et specifikt behov og give håret et lækkert velplejet og naturligt look.

 • LYXO

  LYXO elastikker er produceret i et blødt plastmateriale af elastiske fibre. De giver et langvarigt hold, og slider ikke slider på håret. LYXO glider let og hurtigt ud af håret uden at hænge fast i hårstråene.

 • Löwengrip

K

 • Kérastase

  Kérastase er luxuriøs og skræddersyet hårpleje i verdensklasse. Udviklet med en unik og banebrydende teknologi, med en række hårprodukter, til enhver hårtype. Kérastase formår at ændre hårets struktur og går ind og skaber holdbar forandring. Kérastase produkter er unikke, avant-garde formler med innovative ingredienser. Kvinder og mænd, der tilstræber det ultimative inden for hårpleje, bruger Kérastase.

 • Keune

  Keune startede i Holland i 1922, som et familieejet firma. Mærket er i dag kendt og solgt i over 80 lande og tusindvis af saloner anvender de skønne produkter dagligt. 

 • Kevin.Murphy

  Kevin Murphy er en af verdens absolut mest respekterede stylister. Kevin Murphy er blevet krediteret af Vogue for at være opfinderen af beach hair-looket, og han har nu lanceret en eksklusiv serie af pleje- og stylingprodukter, der bærer hans eget navn. Kevin Murphy lancerede sin serie af hårprodukter, fordi han var utilfreds med de eksisterende produkter, der fandtes på markedet. Kevin Murphy udviklede en række produkter, der alle er kendetegnede ved at have exceptionel styrke og alsidighed, så de kan underbygge ethvert look. Produkterne indeholder eksklusive ekstrakter fra eksotiske planter, der giver helt unik pleje og en aromaterapeutisk effekt. Alle produkter fra Kevin Murphy er uden parabener og sulfater.

 • KMS California

  IOPS (Inside Out Performing System), der er en KMS California patenteret teknologi, er grundstenen i alle KMS Californias shampoo og hårprodukter. Det gælder ganske enkelt en fusion af teknologi og natur. IOPS er en kombination af penetrationsforstærkere og aktive ingredienser, hvor penetrationsforstærkerne sikrer, at de aktive ingredienser trænger helt ind i midten af hårstrået, og dermed genopbygger indre hårskader samt glatter og plomberer hårets overflade, og rekonstruerer håret indefra og ud. For at kunne matche og pleje et hvilket som helst hår bedst muligt, består KMS California af ikke mindre end 10 forskellige serier af shampoo og hårprodukter.

M

 • Michael Kors

  Michael Kors kombinerer på en raffineret og afslappet måde, amerikansk mode med europæisk glamour. Brandet udtrykker et perfekt touch af sensualitet og eventyr, både i hans mode og i hans dufte. Michael Kors er kendt for mode, fashion og for den skønneste duftkollektion af parfumer. Michael Kors er luksus og elegance - stilfuldt design. Michael Kors udbyder sine dufte i partnerskab med Estee Lauder. Den første duft blev lanceret i 2001: Michael Kors for Women. Siden er Sexy parfumeserien kommet til, Sexy Amber, Sporty Citrus, Glam Jasmine og Michael Kors for Men Edt. Du vil ikke blive skuffet lige meget hvilken Michael Kors parfume du vælger.

 • MAC

  MAC er verdensførende inden for professionel makeup. MAC hylder mangfoldighed og er til alle aldre, hudfarver og køn. MAC sætter trenden og samarbejder med førende talenter fra modebranchen, og MAC er altid backstage i forbindelse med de internationale modeuger. MAC Cosmetics er kendt for sin høje kvalitet, lange holdbarhed og et kæmpe sortiment, så du altid kan dække dine makeup- og hudplejebehov. Foundation, pudder, concealer, blush, øjenskygge, mascara og brynprodukter og læber - kort sagt dækker MAC det hele. MAC har også en række populære hudplejeprodukter.

 • Macadamia

  Macadamia Shampoo, Healing Oil, Deep Repair Masque. I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige stillehav, og de unikke og sjældne Argan-frø, fra Nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer for sund hud og hår. Macadamia Natural Oil´s produkter kombinerer disse meget næringsholdige olier af nødder med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter, formuleret til at give den ultimative genopbyggelse og vedligeholdelse af håret.

 • Marc Inbane

  Marc Inbane skaber en naturlig sommerkulør hele året rundt. Let at anvende og efterlader ingen striber, og tørrer hurtigt. Drøj i brug og resultatet holder i op til 5 dage.

 • Maria Nila

  Maria Nila er en svensk hårplejeserie, der er udviklet til at opfylde nutidens individuelle behov. Maria Nila består af hårplejeserien Haircare samt en stylingserie, der er tilpasset alle hårtyper. Det er f.eks. Color refresh, vi har gode tibud. Maria Nila har over 40 års erfaring i hårprodukter, og producerer kvalitetsprodukter der er veganske og miljøvenlige. Brandets store udvalg af pleje- og stylingprodukter giver fantastiske løsninger til alle hårtyper. Produkterne bliver udviklet og fremstillet på Maria Nilas fabrik i Sverige.

 • Matrix

  MATRIX blev grundlagt i USA i 1980 af den amerikanske frisør Arnie Miller. Han byggede Matrix op til at blive det største professionelle hårplejemærke i USA. Matrix er i dag repræsenteret i 53 lande verden over – og i 280.000 saloner! Natur og teknologi i perfekt harmoni. Cermider, proteiner og botaniske ingredienser til enhver hårtype.

 • Max Factor

  Max Factor er kendt under sloganet: “The Makeup of Makeup Artists”. Max Factor er opkaldt efter den russiske emigrant af samme navn, der havde en stærk passion for Makeup og for at være Hollywoods GoldenBoy indenfor makeup. Begrebet “Make-up” er opfundet Max Factor.  "DU ER IKKE FØDT GLAMOURØS – GLAMOUR ER NOGET, DER SKABES" -Maxfactor Signature.

 • Maybelline

  Maybelline har domineret makeupbranchen i rigtig mange år, og Maybelline har stor indflydelse på tendenser i kosmetikindustrien. De har skabt fantastisk makeup i så mange år, at de fleste verden over, er stødt på et Maybelline produkt. Mange af Maybellines mascaraer er allegivenlige, de fleste indeholder collagen, som styrker vipperne, og giver fylde og elasticitet uden at klumpe og drysse. Maybelline mascara leverer et meget højt kvalitetsniveau til fornuftige penge. 

 • milk_shake

  Milk _shake hårprodukter indeholder alle de gode egenskaber fra mælk og youghurt. De giver dit hår øget styrke og gør det mere modstandsdygtigt mod ydre påvirkninger. Milk_shake produkterne giver fugt, glans og efterlader dit hår silkeblødt. Milk_shake produkterne er kendt for deres helt fantastiske dufte. Milk_shake´s filosofi er at bruge kraften fra naturen i deres produkter, og er derfor fremstillet med tanke på miljøet. Milk_shake hårprodukter er i et fornuftigt prisleje, så alle kan få gavn af produkternes fantastiske pleje og effekt.

 • Miriamquevedo

  MIRIAM QUEVEDO blev "Årets bedste nye brand" ved Stella Awards 2014.  Produkterne indeholder bestanddele fra hudpleje branchen, og mange af dem kan derfor også anvendes på huden.  Firmanavnet Miriam Quevedo Mediterraneum kommer fra dens grundlægger Miriam Quevedo, og de åbenlyse forbindelser til Middelhavsområdet. Ideen med Miriam Quevedo var at lancere en ny linje af  hårprodukter ved hjælp af det ultimative inden for innovative aktive ingredienser af den højeste kvalitet og koncentrationer. Effektiv luksus og globale produkter. 

 • Moroccanoil

  Moroccanoil har revolutioneret markedet i hele verden. Moroccanoil Treatment, Hårolie, eller shampoo. I alle de lande hvor Moroccanoil er lanceret, er de på ufattelig kort tid blevet blandt de mest solgte, også Danmark. Moroccanoil produceres i Israel og er baseret på Argain Oil. Argain Oil er fyldt med antioksidanter, og vitamin E og A, hvilket giver styrke til håret. Samtidigt har det en fantastisk effekt på problemer i huden som feks eksem og psoriasis. Det hele startede med Moroccanoil Oil Treatment, men serien er nu udbygget med shampoo, conditioner, hårkure mm. Moroccanoil treatment er nu også kommet i en Light udgave til tyndt, fint og blondt hår. MOROCCANOIL hjælper dig med at opnå perfekte hårresultater derhjemme.

N

 • Nak

  NAK fremstiller shampo og stylingprodukter baseret på naturlige ingredienser fra havet. Mere end 50 % af indholdet er rene naturprodukter som gennem deres sammensætning imødekommer kravet om miljø og suverænt gode styling egenskaber. Nak har alt fra den enormt holdbare voks og hårspray, til dejligt fugtgivende og beskyttende shampoo og balsam.

 • Nashi

  Italienske Nashi Argan produkter har et højt indhold af hørfrøolie og 100% certificeret økologisk arganolie. Serien tilfredsstiller alle de behov du har for at holde skønheden i håret i live. En eksklusiv produktserie, med omtanke for miljøet - produkterne uden parabener og SLS og emballagen er miljøvenlig. Nashi Argan er opbygget på bio-certificeret arganolie, som kendes for dets blødgørende og reparerende virkninger. 

 • Nioxin

  Nioxin mod hårtab. Nioxin hjælper med at forbedre udseendet af tyndt hår samtidig minimere overdrevent hårtab for både kvinder og mænd. I mere end 22 år, har Nioxin arbejdet på udrede det komplekse problem, hvordan man bedst håndterer, og vigtigst, hvordan man leverer en løsning mod hårtab for de millioner af mennesker, der kæmper med dette problem. Et verdenskendt team af Nioxin forskere har udviklet det mest avancerede, ikke-medicinsk baseret system til at behandle forekomsten af hårtab - Nioxin Systems 1 til 6. Hvert system er designet til at skabe og vedligeholde et optimalt hovedbundsmiljø med henblik på at løse de problemer der er forbundet med hårtab. Nioxin bruger avanceret teknologi til at levere tykkere, fyldigere og tættere hår. Nioxin begyndte i 1987, da grundlæggeren Eva Graham oplevede tyndere hår efter fødslen af sit første barn og begyndte at undersøge idéen om at behandle hovedbunden med hudpleje metoder. Indtil da havde folk med hårtab meget få muligheder for at få hjælp. NIOXINs avancerede teknologier giver reelle løsninger.

 • No Inhibition

  No Inhibition produkter bygger på troen på at bevare klodens overlevelse. Produkterne er baseret på organiske ingredienser, hvor fokus er unikke resultater. Elegante produkter med intense farver.

 • Nook

  Nook er enkelhedens skønhed. I harmoni og balance med naturen. Alle produkter er paraben-, sulfat-, silicone-, nikkel- og krom-fri. De er testet fri for allergifremkaldende dufte.

 • NECCIN

  Neccin Pharmacy Produkterne er unikke problemløsere mod skæl, kløe og tør hovedbund. Neccin Nr. 1 er meget effektiv mod skæl. Neccin Nr. 2 er mod tør hovedbund. Neccin Nr. 3 tilfører fugt og skaber en sund hovedbund. Neccin produkterne løser dine hovedbundsproblemer nemt og effektivt. Neccin er den førende skælshampoo på det danske marked.

 • new cid cosmetics

  New cid Cosmetics består af alt hvad du behøver til den perfekte make-up. Over 200 professionelle makeup-artister arbejder hos New ID Studios i UK. New cid er en lækker makeup-serie, hvor der er tænkt funktionalitet, anvendelighed, hygiejne, design og lys. 

O

 • Olaplex

  Olaplex er en molekylebehandling, som trænger helt ind i hårets kerne og herfra genopbygger salt- og svovlbindingerne med helt op til 99 %.
  Olaplex Hair Perfector NO.3 er en fugtgivende og genopbyggende behandling til farvet og skadet hår. Olaplex Hair Perfector No. 3 bruges til at viderebehandle en Olaplex salonbehandling. Den kan anvendes af alle hårtyper og virker også på extentions. No.3 kan også blive brugt derhjemme uden at der har været en salonbehandling forinden. Den giver et resultat af sundt og glansfuldt hår.

 • OSIS +

  OSIS+ produceres af Schwarzkopf, der har eksisteret i mere end 100 år og dermed har stor erfaring med at producere effektive kvalitetsprodukter. Produkterne anvendes af både professionelle frisører og i private hjem .OSIS+ er kåret til et af de mest troværdige brands af forbrugere over hele verden. Schwarzkopfs OSIS+ gør det muligt at skabe helt unikke og kreative frisurer. Kontrolniveau 1 - Let Hold Kontrolniveau 2 - Medium Hold Kontrolniveau 3 - Stærk Hold Kontrolniveau 4 - Ultra Stærkt Hold

 • O P I

  OPI neglelakker er af høj kvalitet, og med fantastisk holdbarhed. OPI lakker indeholder en højtpigmenteret formel, og er kendt for ikke at skalle. OPI er førende i den profesionelle negleindustri, og dedikerede til at give dig neglelakker af absolut højeste kvalitet. Velplejede negle er dit bedste visitkort. Vilde iøjnefaldende pangfarver eller en mere diskrete nuancer - du finder det hele i OPI’s flotte farvepallet. 

 • ONE

  One Dust. One produkterne er produkterne til dig som ønsker kvalitet, og ikke går på krompomis. One Dust er legende let at bruge, og pynter på enhver hylde.

 • Orofluido

  Orofluido er et luksuriøst mærke, som indeholder Cyperus olie og andre naturlige eksotiske olier. Serien leverer den ultimative pleje til dit hår. Orofluido er kendt for deres olie, som har en fantastisk effekt på håret og gør det sundt, stærkt og blankt. Indeholder Arganolie, som øger hårets elasticitet, og vitamin E der plejer hovedbunden. Håret efterlades med en skøn duft af vanillie. Hårprodukterne fra Orofluido tynger ikke håret og kan bruges i alle hårtyper.

 • Osmo

  OSMO leverer et bredt udvalg af hårprodukter inden for hårpleje og styling. OSMO hårprodukter er udviklet med den nyeste teknologi, for at sikre det allerbedste resultat. 

 • Oway

  Oway bruger æteriske olier, hydro blade og mikroniserede planter fra bio-dyrkning. Serien består af aktive rene og naturlige ingredienser. Ingen kemiske behandlinger - Bare rene olier, harpiks mm. af vegetabilsk oprindelse og 100% biodynamiske planter. Oway indeholder ikke SLS, SLES, parabener, vaseline, PEG, BBG, EDTA, syntetisk duft og kunstige farvestoffer.

 • O&M
 • Organic Hairspa

  Organic Hairspa sikrer dig kvalitet med økocertificerede ingredienser. Organic Hairspa er til den bevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med stil og effektivitet. 

 • Oribe

  ORIBE er synonymt med glamour og opfindsomhed. Kvaliteten er en klasse for sig. ORIBE giver fugt, pleje, fylde og volumen, som hverken ses eller mærkes i håret. Når kun det bedste resultat er godt nok… Oribe. Produkterne er sammensat af naturlige ingredienser med høj avanceret teknologi. Resultatet er en serie fri for parabener ,sodium chlorid og med UV beskyttelse.

P

 • Paco Rabanne
 • Philip B
 • Purely Professional

  Purely Professional er produkter til alle, der vil mindske brugen af parfume, farvestoffer og konservering.

 • Paul Mitchell

  Paul Mitchell etablerede sin første salon i starten af 20’erne. I dag stammer langt de fleste af ingredienserne i produkterne fra Paul Mitchell’s egen farm på Hawaii, hvor der konstant forskes i at forbedre de allerede effektive produkter. Hårplejeprodukter fra Paul Mitchell er til dig der vil have kvalitet i hver en dråbe. Under etiketten gemmer sig resultatet af flere årtiers forskning og innovation. Det kommer dig til gode når håret skal genvinde sin naturlige glans eller have en kærlig behandling.

 • Piz Buin

  Piz Buin Solcreme og solprodukter.

 • Pureology

  Pureology er fremstillet på 100% veganerformularer med økologiske planteekstrakter, som proteinrig olivenolie, kamille, Shea-, jojoba, mango og avokadosmør. 

R

 • Rønsbøl
 • Redken

  Redken er kendt for sin enorme viden til hårets struktur, som er opstået gennem mange års videnskabelig forskning og udvikling. Redken har produkter til alle hårtyper og hårproblemer, både hårpleje og styling.

 • REF

  Reference of Sweden - En vigtig ingrediens i REF produkter er Tamanolie. Tamanolie får man af træet Taman, der stammer fra Sydøstasien. Olien har positiv effekt på fornyelsen af hudens celler og derfor blev Tamanolie brugt i oldtiden til behandling smitsomme hudsygdomme og infektioner. REF har valgt at bruge Tamanolien i deres forskellige produkter. Alle Shampooer fra REF indeholder silkeproteiner. REF er udviklet for at gøre det nemmere i junglen af hårprodukter, med hjælp af deres tre reference nummer fra 0-5. Tallene i REF symboliserer hårprodukternes styrke, glans og volume.

 • Refectocil

  Refectocil er det perfekte system til permanent farvning af øjenvipper og bryn. Holder i op til 6 uger. Refectocil er det mest benyttede farvesystem hos professionelle  frisører og kosmetologer verden rundt.

 • Renati

  Renati er udviklet af den italienske frisør Terence Renati. Renati voksene kommer i en stilren, enkel emballage og kendetegnende for dem er, at de er nemme at arbejde med, holdbare, lette at vaske ud, skånsomme for hår og hovedbund og i det hele taget er utroligt gennemtænkte. Ingen af voksene fra Renati indeholder lanolin, hvilket er det stof, der får nogle vokse til at trække hvide streger ned over ansigtet når det regner eller man sveder. Der er desuden sparet kraftigt på tilsætningen af konserveringsmidler i hårprodukterne fra Renati, og alle produkter fra Renati er 100% parabenefri. Et af de mest populære voks mærker på markedet.

 • Reuzel

  Reuzel skaber retro-pomader med godt hold og en skinnende finish, skabt til det ultimative 50’er-look med glans og god holdbarhed. 

 • Revlon

  Revlon står bag serierne Nutri Color Creme, Uniq One, 45 days total color care og Style Masters. Er unikt koncept, hvor produkterne er skabt af frisører til frisører. Med Relon produkter i hånden, har du de ultimative redskaber, så du kan udfolde din kreativitet til fulde og skabe nye looks hvad enten du går efter maksimal volumen, enestående glans, perfekt hold, glansfulde farver eller sexede krøller. Revlon Interactives er en hårplejeserie med produkter der særlig behandler forskellige typer problemhår. Revlon Interactives bygger på Hydra Capture, et unikt system der styrer fugtbalancen i håret og tillfører præcist den mængde fugt som håret har behov for. Hydra Capture-systemet holder fugt i hårstrået og reparerer og tilslutter håret, hvilket gør at håret bygges op indefra og fugtbalancen bliver optimal. Nutri Color Creme er for mange blevet det foretrukne valg, når hårfarven skal vedligeholdes.

 • Rituals

  Rituals fokuserer på kvalitet og omtanke. Rituals forbedrer hele tiden deres produkter på områder hvor det gavner miljøet og mennesker. Rituals omfattende sortiment af luksusprodukter til hjemmet og kroppen, er inspireret af Asiens ældgamle traditioner. Produkterne er meget drøje i brug og har de skønneste dufte, der straks spreder godt humør. Rituals skaber mere værdi til selv de mindste ting. Rituals er eksklusive produkter til rimelige priser.

S

 • Saphira
 • Schwarzkopf

  Schwarzkopf har været på banen 100 år, og man kan derfor roligt sige at de har den erfaring der skal til for at producerer effektive kvalitets produkter. Produkterne anvendes både af professionelle frisører og i private hjem og er blevet kåret til et af de mest troværdige brands af forbrugerne over hele verden. Hos Schwarzkopf ved de hvor vigtigt det er, at hår både føles godt og samtidig ser velplejet ud. Derfor udvikles alle deres produkter på grundlag af forskning inden for kosmetik og skønhed, der til hele tiden videreudvikles for at sikre den bedste løsning.

 • Sebastian

  Sebastian produkterne spænder vidt mellem forskellige shampooer og conditioning-produkter til hårvokse og mere specifikke hårprodukter. Med produkter fra Sebastian genopretter du hårets balance og genvinder den naturlige styrke og glans. Sebastian er det bedste fra naturen og den moderne videnskab i én flaske. Kombinationen af innovation og fokus på naturlige ingredienser er en sand vinder på et marked, hvor det ofte er svært at gennemskue produkternes egentlige kvaliteter. Myhair har valgt at føre alle de populære Sebastian produkter.

 • Sexyhair

  Sexy Hair er kendt for sine innovative produkter, som altid holder hvad de lover. Sexy Hair er altid på forkant med hvad det er hot netop nu og producerer produkter i høj kvalitet til hele den professionelle skønhedsindustri. Der er mere end 60.000 saloner i USA som på nuværende tidspunkt fører dette mærke og tallet er stigende. Udover USA sælges produkterne i 25 lande verden. Sexy Hair blev grundlagt af Michael O´Rourke som har præsteret at blive dobbelt verdensmester i hårstyling.

 • Shiseido

  Shiseido arbejder med højteknologi og farmaceutiske produkter, og er en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomheder. Skønhed går dybere end det der er synligt for det blotte øje. For Shiseido er skønhed også respekt for naturen, klimaet, lyset og alle fem sanser. Shiseido er hudplejeprodukter, makeup og parfumer - et bredt sortiment baseret på formler, der gør huden smuk og ungdommelig.


 • Sibel

  Sibel repræsenterer alt når det gælder hårfjerningsprodukter. Sibel voks er tilgængelige i forskellige formater og pakker, og er tilpasset de forskellige hudtyper. Ud over voks leverer Sibel også en bred vifte af tilbehør, som spatler, olie, strips og voksvarmere. De tilbyder et omfattende sortiment og alle produkter i den kendte Sibel-kvalitet!

 • System 4

  Sim Sensitive - System 4

T

 • Tommy Hilfiger

  Tommy Hilfiger er et internationalt brand, kendt for eksklusive produkter i højeste kvalitet. Tommy Hilfiger producerer skønne ikoniske parfumer til både kvinder og mænd. Tommy Hilfiger lancerede sin første parfume i 1995, og siden er der kommet mange flere parfumer til. Duftene er indpakket i smukke flakoner, der skaber et luksus udtryk på badeværelset. Tommy Hilfiger parfumer er tidsløse og klassiske. Der er dufte for enhver smag, nogle med focus på friskhed, andre med forførende noter og andre igen mere ungdommelige.

 • Tangle Teezer

  Tangle Teezer sælges overalt i verden med stor succes. Voldsom børstning i filtret i hår ødelægger let de enkelte hårstrå. Tangle Teezer giver dig en udfrisering, der mindsker skaden betydeligt.

 • The Wet Brush

  hh simonsen The Wet Brush ér verdens bedste børste til både vådt og tørt hår og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine unikke og ultratynde børstepigge giver den selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – nemt, nænsomt og smertefrit. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst. Nem og skånsom frisering!

 • TIGI

  TIGI´s produkter er kendt for kvalitet og som et frisk pust i form af sjove produktnavne .Utroligt populære hårprodukter i hele verden og i særdeleshed i Danmark. Tigi har et enormt udvalg i hårstyling og hårpleje, inddelt i grupperne "Bedhead", "Catwalk", "S Factor", "For Men" og "Candy fixation". TIGI har produktnavne som Spoil me, Dumb Blonde, Mastermind, Masterpiece, Curls Rock Amplifier, Creative Genius og Manipulator giver humøret og håret et boost og de tryllebindene dufte er ikke til at tage fejl af.

 • The Balm

  The Balm er nemme, gode makeupløsninger med sjove detaljer på emballagen, som aldrig skuffer på kvaliteten. Produkter fra The Balm er kendt for at have flere anvendelsesmuligheder og for deres retro design. Øjenskyggerne, rouges, highlightere, blush palletter, bronzers, blushes, øjenskygger, øjenskygger og primere - The Balm har alt du behøver i din make-up samling.

 • Top Shelf 4 Men

  Top Shelf 4 Men er udviklet af mænd til mænd. Produktserien er helt enkel og maskulin. Top Shelf 4 Men tog grooming til et helt nyt niveau, og alle produkter er fri for parabener og parfume, baseret på naturlige aktive ingredienser, uanset om det er pleje til hår eller skæg.

 • Trevor Sorbie

  Den verdenskendte og prisbelønnede London frisør Trevor Sorbie, stræber altid efter de højeste standarder. Det betyder, at du sikres, at dine individuelle hår behov altid bliver opfyldt. Produktserierne er testet i salonerne, for at sikre en høj kvalitets oplevelse.

 • TronTveit

  TronTveit er et dansk mærke, grundlagt for at skabe en ny stærk spiller på markedet. TronTveits absolut bedstsælgende produkter er voksene fra serien Attitude. Alle produkterne er uden parabener. TronTveit har udviklet markedets suverænt stærkeste voks til dato med navnet "Rock Solid".

U

 • Uniq One

  Uniq One har skabt ét produkt der kan klare flere opgaver på én gang!  Den reparerer tørt og skadet hår, er varmebeskyttende, modvirker krus,  gør håret blødt og glansfuldt, forhindrer farven i at falme, beskytter med UV-A og UV-B filter, plejer håret og gør det let at rede igennem, giver fylde og reparerer slidte og spaltede spidser. Et UNIQ produkt!

 • Urban Tribe

  Urban Tribe er en miljømæssig skånsom serie, der drager omsorg for hår og sundhed. Urban Tribe indeholder certificerede økologiske ingredienser og planteekstrakter og er ikke testet på dyr.

V

W

 • Waterclouds

  Waterclouds er eksklusive hårprodukter, der indeholder udvalgte ingredienser, der stimulerer både hår og hovedbund. Produkterne er specielt designet til skandinavisk hår, (de er udviklet og bliver produceret i Sverige). WaterClouds står for viden og kvalitet. De to undermærker ”The Dude” og ”Beard Junk” er specielt udviklet til mænd. 

 • Wella

  Wella produkter er udviklet gennem mange års erfaringer, og kendetegner høj kvalitet og ekstrem pleje. Wella SP blev lanceret i 1974 og er siden blevet udvidet og forbedret mange gange. Udviklingen af Wella serierne fokuserer på at målrette produkterne til forbrugernes unikke behov ved hjælp af avanceret og banebrydende teknologi. Resultatet er en række hårplejeprodukter der opfylder dine behov ned til mindste detalje. Wella System Professionals har relanceret deres luksus plejeserie med lækre produkter til alle hårtyper. Produkterne er endnu bedre end den gamle sp serie, og dækker behovet til enhver hårtype.

Y

 • Youngblood

  Youngblood skaber fantastiske mineralprodukter, der får huden til at føles og se naturlig ud. Produkterne fra Youngblood dækker over en komplet makeupserie med realistiske hudtoner og naturlig finish. Produkterne er produceret i 100% rene mineraler, hvilket gør Youngblood ideel til selv den mest sarte hud. Produkterne bliver skabt med jordens fineste mineraler, planteekstrakter og olier, og bruges verden over af dem, der elsker naturen, de miljøbevidste og alle dem, der gerne vil stråle lidt ekstra.

Z