Viser 1 - 1 af 1
  • -50%

    Lumene Nordic Hydra gaveæske indeholder: Aqua Serum 30ml er et koncentreret fugt-serum med arktisk kildevand, organisk birkesaft, alger og hyaloronsyrer. Serummet efterlader huden intenst fugtet, mens den blødgør, udglatter og nærer huden. Intense Hydration 24H Moisturizer 50ml indeholder økologisk birkesaft og hyalyrsyre for intens fugt. Den lette...

    Vejl. udsalgspris 300,00 DKK
    149,00 DKK
    På Lager
Viser 1 - 1 af 1

Lumene Der er 1 produkt.

Dyk ned i den fortryllende nordiske skønhed med Lumene, et mærke, der ikke kun omfavner, men også fejrer naturens kraft og den friske, klare luft i det finske landskab.

Lumene er stolt af at inkorporere nordiske ingredienser i deres produkter, og hvert produkt er en rejse ind i det finske landskabs forfriskende ro og rene skønhed. Fra opkvikkende ansigtsmasker til fugtgivende ansigtscremer og farverige makeupprodukter, kombinerer Lumene effektivitet med naturlig inspiration. Hvert Lumene-produkt er skabt med en mission om at tilbyde dig en unik oplevelse af nordisk skønhedspleje. Fra de forfriskende blomster og bær, der vokser i det finske sommerlandskab, til de kølige farver, der spejler sig i de nordiske søer, Lumene henter inspiration fra naturen for at skabe produkter, der både plejer og oplyser din hud.

Tag del i Lumenes vision om nordisk skønhed, og lad dig forføre af deres produkter, der kombinerer avanceret teknologi med den rene skønhed, der findes i naturen.