Viser 1 - 1 af 1
  • -60%

    Revlon Be Fabulous Daily Care Fine Hair CREAM Conditioner er en plejende conditioner til fint hår. Den tilfører intens fugt til håret uden at tynge. Den gør håret medgørligt og tilfører fylde og volume. Conditioneren har anti-age effekt og er farvebeskyttende. Anvendelse: Fordel i længder og spidser. Lad virke 2-3 min. og skyl ud.

    Vejl. udsalgspris 149,00 DKK
    59,00 DKK
    På Lager
Viser 1 - 1 af 1

Be Fabulous Der er 1 produkt.

Revlon BE FABULOUS er resultatet af over 5 års forskning. Hårprodukter med unik formel. CREAM reparerer håret, beskytter farven, giver mere blødhed, fugt og glans til håret. 
Hair Recovery er specielt designet til meget tørt og beskadiget hår, reparerer gennem dets egenskaber beriget med protein, kreatin, betain og keratin. Produkter der vil give dit hår nyt liv. Serierne er delt op i tykt/normalt hår eller fint/normalt hår. Daily Care-sortimentet opretholder den naturlige fugt i håret og beskytter farven, bekæmper tegn på aldring og forbedrer udseendet og strukturen af håret. Dit hår vil blive hydreret, blødt og revitaliseret med en naturlig glans. Fint hår er ofte mere skrøbeligt og sårbar, og her vil serien specielt designet til denne hårtype hjælper dig med at få mere tekstur og volumen. Dens letvægts formel tynger ikke håret ned.